Di
door Dick Duindam 11 jan. 2019 om 14:12
Winkels & webshops
Wie heeft er ervaring met de kwaliteit van DUO zonwering MULTISHADE/ MULTISOL

Wie heeft er ervaring met de kwaliteit van DUO zonwering MULTISHADE/ MULTISOL

Ongeveer 9 jaar geleden voor € 2200 Duo zonwering binnen-benedenwoning gekocht.Begin 2018 kwam zo een gordijnin vele scheuren en flarden naar beneden vallen.Contact opgenomen met leverancier/fabrikant.Mijn hoofd vraag was:wat staat mij nog meer te wachten met de rest van deze slechte kwaliteit zonwering!!! Kreeg geen antwoord op mijn vraag! Hun schandalig antwoord was: 10% korting op mijn volgende aankoop bij HUN.maar deze kwaliteits rotzooi komt er bij niet meer in.EEN ZONWEERING DIE NIET TEGEN ZON KAN!!! Ik kan beter naar de GAMMA gaan,daar heb ik het zelfde aantal voor !/3 van de prijs!! Wie heeft ervaring met deze dure slechte materialen?? MULTISHADE is een dochter van LUXAFLEX????

419 8 Rapporteer
door tijger1 - 11 jan. 2019 om 14:17
37736 Antwoorden / 21 Vragen
0

Doe niet zo dwaas met al die hoofdletters.

Na negen jaar is het tijd voor iets nieuws.

door heremietkreeft 11 jan. 2019 om 14:23
9100 Antwoorden / 151 Vragen

??

door heremietkreeft - 11 jan. 2019 om 14:17
9100 Antwoorden / 151 Vragen
0

10% korting op uw volgende aankoop bij HEN?   (Bij hun wat?)

Het komt mij voor dat de levensduur van zonwering bij normaal gebruik veel langer is dan 9 jaar. Ik zie tenminste heel wat zonneschermen hangen die al veel ouder zijn.
Maar als u met de leverancier/fabrikant de fabrikant bedoelt is het voor consumenten zaak om degene aan te spreken die de zomnwering aan u heeft verkocht.
Zie: https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie

door tijger1 11 jan. 2019 om 14:26
37736 Antwoorden / 21 Vragen

Dat zijn gewoon twee laagjes stof.

door heremietkreeft 11 jan. 2019 om 14:30
9100 Antwoorden / 151 Vragen

Ts vraagt naar ervaring over de zonwering en handelwijze.

me
door mein33 - 11 jan. 2019 om 14:35
4159 Antwoorden / 21 Vragen
1

maar deze kwaliteits rotzooi komt er bij niet meer in.

Met deze mededeling is het probleem reeds opgelost !!  ;-))

Wat wilt u met de ervaring van anderen die ook dit kwaliteidsproduct zo'n 9 jaar geleden hebben gekocht, daar heeft u toch helemaal niets aan en u kunt er ook niets mee.

door Cookies - 11 jan. 2019 om 14:35
13337 Antwoorden / 36 Vragen
0

Gezien de geruite pantoffels: helaas kwaliteit bestaat niet meer vandaag de dag.

Nee, zelf geen ervaring mee, want ik koop dat spul bij de Gamma en vervang het iedere 2 jaar.

door bosduif 12 jan. 2019 om 02:04
113 Antwoorden / 21 Vragen

@Netflixan "Gezien de geruite pantoffels:"  Vind u dit zelf niet erg denigrerend?

door Geboren Amsterdammer - 11 jan. 2019 om 23:38
154 Antwoorden / 13 Vragen
0

Hallo Dick,

Mijn ervaring met "luxaflex" is,dat de aluminium uitvoering sterker is dan de plastic luxaflex.
De plastic delen kunnen gaan scheuren na lange tijd.

door tijger1 12 jan. 2019 om 00:26
37736 Antwoorden / 21 Vragen

Dit is noch aluminium, noch plastic. Maar stof.

ne
door neodutchio - 12 jan. 2019 om 09:38
2545 Antwoorden / 11 Vragen
0

Alles heeft een oorzaak. Als iets na 9 jaar naar beneden komt vallen, dan moet u kijken hoe dat gebeurd is. Een leverancier/fabrikant heeft geen glazen bol en kan dus niet kijken wat u nog meer te wachten staat. En als u al meteen gaat roepen dat het slechte kwaliteit is, is het dan gek dat u geen antwoord krijgt? En waarom kan de zonwering niet tegen zon? Komt het door de zon dat alles naar beneden gevallen is? Overigens is raamdecoratie, of gordijnen, niet hetzelfde als zonwering. 

Maar goed, de wet is er heel helder in. Gaat een product binnen 6 maanden kapot, dan moet de verkoper aantonen waar de schuld ligt. Na de 6 maanden ligt de bewijslast bij de koper. 9 jaar is ietsjes over de 6 maanden heen, dus aan u om te bewijzen dat het ook een slechte kwaliteit is. Dat doe je niet met loze kreten, schreeuwen en ononderbouwde meningen, maar met echt bewijs. 

€2200,- zegt niets. Als het voor 1 stuks raamdecoratie is, dan kan het duur zijn. Als u voor dat geld voor 20 ramen besteld hebt, dan is het goedkoop. Is 1 stuks naar beneden komen zetten van de 20, dan ligt het echt niet aan de kwaliteit. Immers, de rest heeft er geen last van. Heeft u maar 1 stuks, dan is het weer een ander verhaal.
Ook wat er naar beneden is komen vallen zegt u niet. Is het alleen de stof, of is alles naar beneden gekomen. In het eerste geval zou er binnenin iets gebeurd kunnen zijn, in het tweede geval zouden bv ook rotte kozijnen waar de schroeven geen grip meer hebben de oorzaak kunnen zijn.

Oftewel, u roept een hoop, maar zegt niets. En zonder bewijs en onderbouwing kan iets als zwartmakerij, of in ergere woorden laster en smaad, gezien kunnen worden. Uw toon kunt u het beste matigen en gewoon zeggen wat er gebeurd is. Dat kunnen wij u hier ook voorzien van de juiste hulp.

pe
door peentjes - 12 jan. 2019 om 10:22
213 Antwoorden / 0 Vragen
1

Prima. Dan koopt u voirtaan bij de Gamma. Nee geen ervaring met duo zonwering. Maar 9 jaar lijkt me een mooie levensduur.

door panter22 - 12 jan. 2019 om 20:03
2370 Antwoorden / Vragen
0

Ben je hier al 1 jaar mee bezig?  En de rest van de duo rolgordijnen is nog goed?
Het lijkt erop dat de banen loslaten. Hing dit rolgorijn misschien in de zon?
Zo'n rolgorijn is geen zonwering. Daar heb je de gewone Luxaflex voor.
Wat verwacht je van de verkoper van rolgordijen die 9 jaar oud zijn.Je geld terug nadat je ze al 9 jaar gebruikt hebt? 
Je hebt geen extra garantie op die rolgordijnen gekregen. Dan geldt de wettelijke garantie,nl wat is de gemiddelde levensduur van een rolgordijn? Dan is 9 jaar niet te kort, Op een gegeven moment zijn de rolgordijnen versleten en moet je nieuwe kopen.




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

co
consument 10 - 24 mrt. 2019 om 15:49
Voeding & gezondheid

800E aan medicijnen voorgeschreven zonder informatie

Hallo, ik heb een zeer slechte ervaring gehad met Dr. OV. Smeets - Frantova. Na mijn allergietest heeft ze (bleek achteraf) zeer zware en enorm dure medicijnen voorgeschreven zonder enige informatie hierover. Ik zit nu met een kostenpost van 800 euro, terwijl ik een zeer milde allergie aandoening heb. De medicijnen kreeg ik mee vanuit de apotheek en daarna diende zich deze rekening zich aan. Zeer ... Lees meer

stevenhagen_1 - 24 mrt. 2019 om 19:35
Auto & vervoer
Stekkerauto en Caravan

Stekkerauto en Caravan

Heeft een Stekkerauto overleving-kans zonder Caravan of blijft hij een stadsauto?
Heeft een H² of een H²-electra auto meer kans voor de Caravan en grotere afstanden? Lees meer

De
Denitro - 1 mrt. 2019 om 06:33
Auto & vervoer

problemen nieuwe Crafter hoe te handelen

Hallo 

ik heb een Crafter uit 2017 met 140pk nu 37000km op de teller en gekocht met 30000 kom op de teller. 

Problemen:

1  met start koude motor een een kloekend geluid vrij hard 
2 met start koude motor een tikkend geluid 
3 met rijden heeft de motor een stompend geluid vooral met vermogen geven 
4 in zijn verhogende versnelling zetten rammelt ... Lees meer