Di
door Dick Duindam 11 jan. 2019 om 14:12
Winkels & webshops
Wie heeft er ervaring met de kwaliteit van DUO zonwering MULTISHADE/ MULTISOL

Wie heeft er ervaring met de kwaliteit van DUO zonwering MULTISHADE/ MULTISOL

Ongeveer 9 jaar geleden voor € 2200 Duo zonwering binnen-benedenwoning gekocht.Begin 2018 kwam zo een gordijnin vele scheuren en flarden naar beneden vallen.Contact opgenomen met leverancier/fabrikant.Mijn hoofd vraag was:wat staat mij nog meer te wachten met de rest van deze slechte kwaliteit zonwering!!! Kreeg geen antwoord op mijn vraag! Hun schandalig antwoord was: 10% korting op mijn volgende aankoop bij HUN.maar deze kwaliteits rotzooi komt er bij niet meer in.EEN ZONWEERING DIE NIET TEGEN ZON KAN!!! Ik kan beter naar de GAMMA gaan,daar heb ik het zelfde aantal voor !/3 van de prijs!! Wie heeft ervaring met deze dure slechte materialen?? MULTISHADE is een dochter van LUXAFLEX????

314 8 Rapporteer
door tijger1 - 11 jan. 2019 om 14:17
37054 Antwoorden / 21 Vragen
0

Doe niet zo dwaas met al die hoofdletters.

Na negen jaar is het tijd voor iets nieuws.

door heremietkreeft 11 jan. 2019 om 14:23
8593 Antwoorden / 147 Vragen

??

door heremietkreeft - 11 jan. 2019 om 14:17
8593 Antwoorden / 147 Vragen
0

10% korting op uw volgende aankoop bij HEN?   (Bij hun wat?)

Het komt mij voor dat de levensduur van zonwering bij normaal gebruik veel langer is dan 9 jaar. Ik zie tenminste heel wat zonneschermen hangen die al veel ouder zijn.
Maar als u met de leverancier/fabrikant de fabrikant bedoelt is het voor consumenten zaak om degene aan te spreken die de zomnwering aan u heeft verkocht.
Zie: https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie

door tijger1 11 jan. 2019 om 14:26
37054 Antwoorden / 21 Vragen

Dat zijn gewoon twee laagjes stof.

door heremietkreeft 11 jan. 2019 om 14:30
8593 Antwoorden / 147 Vragen

Ts vraagt naar ervaring over de zonwering en handelwijze.

me
door mein33 - 11 jan. 2019 om 14:35
4028 Antwoorden / 21 Vragen
1

maar deze kwaliteits rotzooi komt er bij niet meer in.

Met deze mededeling is het probleem reeds opgelost !!  ;-))

Wat wilt u met de ervaring van anderen die ook dit kwaliteidsproduct zo'n 9 jaar geleden hebben gekocht, daar heeft u toch helemaal niets aan en u kunt er ook niets mee.

door Cookies - 11 jan. 2019 om 14:35
13269 Antwoorden / 37 Vragen
0

Gezien de geruite pantoffels: helaas kwaliteit bestaat niet meer vandaag de dag.

Nee, zelf geen ervaring mee, want ik koop dat spul bij de Gamma en vervang het iedere 2 jaar.

door bosduif 12 jan. 2019 om 02:04
113 Antwoorden / 21 Vragen

@Netflixan "Gezien de geruite pantoffels:"  Vind u dit zelf niet erg denigrerend?

door Geboren Amsterdammer - 11 jan. 2019 om 23:38
81 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hallo Dick,

Mijn ervaring met "luxaflex" is,dat de aluminium uitvoering sterker is dan de plastic luxaflex.
De plastic delen kunnen gaan scheuren na lange tijd.

door tijger1 12 jan. 2019 om 00:26
37054 Antwoorden / 21 Vragen

Dit is noch aluminium, noch plastic. Maar stof.

ne
door neodutchio - 12 jan. 2019 om 09:38
2385 Antwoorden / 11 Vragen
0

Alles heeft een oorzaak. Als iets na 9 jaar naar beneden komt vallen, dan moet u kijken hoe dat gebeurd is. Een leverancier/fabrikant heeft geen glazen bol en kan dus niet kijken wat u nog meer te wachten staat. En als u al meteen gaat roepen dat het slechte kwaliteit is, is het dan gek dat u geen antwoord krijgt? En waarom kan de zonwering niet tegen zon? Komt het door de zon dat alles naar beneden gevallen is? Overigens is raamdecoratie, of gordijnen, niet hetzelfde als zonwering. 

Maar goed, de wet is er heel helder in. Gaat een product binnen 6 maanden kapot, dan moet de verkoper aantonen waar de schuld ligt. Na de 6 maanden ligt de bewijslast bij de koper. 9 jaar is ietsjes over de 6 maanden heen, dus aan u om te bewijzen dat het ook een slechte kwaliteit is. Dat doe je niet met loze kreten, schreeuwen en ononderbouwde meningen, maar met echt bewijs. 

€2200,- zegt niets. Als het voor 1 stuks raamdecoratie is, dan kan het duur zijn. Als u voor dat geld voor 20 ramen besteld hebt, dan is het goedkoop. Is 1 stuks naar beneden komen zetten van de 20, dan ligt het echt niet aan de kwaliteit. Immers, de rest heeft er geen last van. Heeft u maar 1 stuks, dan is het weer een ander verhaal.
Ook wat er naar beneden is komen vallen zegt u niet. Is het alleen de stof, of is alles naar beneden gekomen. In het eerste geval zou er binnenin iets gebeurd kunnen zijn, in het tweede geval zouden bv ook rotte kozijnen waar de schroeven geen grip meer hebben de oorzaak kunnen zijn.

Oftewel, u roept een hoop, maar zegt niets. En zonder bewijs en onderbouwing kan iets als zwartmakerij, of in ergere woorden laster en smaad, gezien kunnen worden. Uw toon kunt u het beste matigen en gewoon zeggen wat er gebeurd is. Dat kunnen wij u hier ook voorzien van de juiste hulp.

pe
door peentjes - 12 jan. 2019 om 10:22
183 Antwoorden / 0 Vragen
1

Prima. Dan koopt u voirtaan bij de Gamma. Nee geen ervaring met duo zonwering. Maar 9 jaar lijkt me een mooie levensduur.

door panter22 - 12 jan. 2019 om 20:03
2123 Antwoorden / Vragen
0

Ben je hier al 1 jaar mee bezig?  En de rest van de duo rolgordijnen is nog goed?
Het lijkt erop dat de banen loslaten. Hing dit rolgorijn misschien in de zon?
Zo'n rolgorijn is geen zonwering. Daar heb je de gewone Luxaflex voor.
Wat verwacht je van de verkoper van rolgordijen die 9 jaar oud zijn.Je geld terug nadat je ze al 9 jaar gebruikt hebt? 
Je hebt geen extra garantie op die rolgordijnen gekregen. Dan geldt de wettelijke garantie,nl wat is de gemiddelde levensduur van een rolgordijn? Dan is 9 jaar niet te kort, Op een gegeven moment zijn de rolgordijnen versleten en moet je nieuwe kopen.




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

rebek - 15 jan. 2019 om 20:47
Geldzaken & recht

DHL rijdt mij als fietser klem

17 december fietste ik in een 30km gebied. Bij het oversteken met mijn goed verlichtte fiets en reflecterende jas komt er met een rotvaart een DHL bus van links aanrijden. Zag me op het nippertje maar de schrik zat er goed in. 
Ik heb dit gemaild met preciece tijd en locatie. De dag daarna heb ik hierover gebeld. Daarna heb ik nog 7 keer gebeld tot vandaag aan toe en alle keren zeggen ze dat ... Lees meer

rebek - 28 dec. 2018 om 12:42
Geldzaken & recht

PWRI Pensioen

2005 had ik een Wet Intreding Werkgelegenheid oftewel WIW contract.
Zo heb ik pensioen opgebouwd bij PWRI. Aangezien het WIW contract niet meer bestaat weigeren ze inzicht te geven in mijn opgebouwd pensioen.

Hoe kom ik er achter hoeveel ik opgebouwd heb en mogen ze mij dat inzicht onthouden? Lees meer

fonzerello - 14 jan. 2019 om 15:24
Garantie & verzekeringen

Heb van menzis via incasso bureau een rek gekregen uit 2011 waarvan ze niet wet

Heb van menzis een rekening gekregen via een incasso uit 2011 wat opgelopen is tot over de 500 euro en beslag op Mn aow  en hun niet aan kunnen tonen waar dat bedrag op bezeerd is dat bedrag moet ong 80 euro zijn heb jaren niets meer gehoord.er van maar dat bedrag is opgelopen naar meer dan 500 euro wat kan ik daar aan doen Lees meer