Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-06-2014 22:33:29
Voeding & Gezondheid

Revitive - iemand ervaring mee..?

@tijger1
@aurora
al zo vaak is in de media het dilemma aangevoerd dat de meeste reguliere artsen sceptisch zijn ten aanzien van alternatieve geneeswijzen. zij vinden dat alternatieve geneeswijzen niet werken, dat ze zelfs schadelijk kunnen zijn of dat, als alternatieve geneeswijzen al iets doen, dit op psychisch niveau gebeurt. als ik zou willen dan zou ik u ettelijke verwijzingen kunnen geven, maar ik heb daar helemaal geen zin in. er zouden eindeloze discussies uit voort kunnen komen.
ik heb meerdere huisartsen gehad. geen van hen was een voorstander van alternatieve geneeswijzen, ze deden er wat lacherig over en ze meenden telkens dat er voor alternatieve geneeswijzen die ik aanvoerde geen enkel wetenschappelijk bewijs was dat deze echt werken. maar het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u andere ervaringen hebt.
aurora, het woord "kletskoek" heeft u in uw reacties al vaker geuit. kan dat mogelijk iets sympathieker? u hoeft het niet met anderen eens te zijn, maar om nou de mening van een ander kletskoek te noemen zonder enige bewijsvoering is behoorlijk betweterig en pedant.