Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 30-06-2014 21:21:03
Voeding & Gezondheid

Zonnebrandcreme tast kunststof aan

[quote=huubjoost schreef op maandag 30 juni 2014, 19:50]in een hardkunststof kastje in onze caravan is een gat ontstaan.de harde kunststof is zacht geworden, en uitgezakt, waardoor er een gat is ontstaan. het zacht worden van de harde kunststof is veroorzaakt door de weekmakers in een zonnebrand crème. er stond een fles derlon zonnebrand crème in het bewuste kastje. zeer waarschijnlijk was aan de buitenkant nog een beetje zonnebrand crème aanwezig. door de hoge temperaturen de afgelopen zomer, is de crème enigszins vloeibaar geworden en langs de fles naar beneden gelopen en zo op de harde kunststof terecht gekomen.

heeft iemand hier ervaring mee, en hoe kunnen we de ontstane schade vergoed krijgen ? we hebben reeds contact gehad met de producent van derlon, zij geven echter aan dat er niks aan de fles mankeerde, en we het eigenlijk zelf schuld zijn.



zonnebrand crème is behoorlijk agressief, kan dat zijn. als het dan langs het flesje loopt en ook nog bewaard word bij hoge temperatuur dan kan dit schade aanbrengen. met zonnebrand crème kan men zelfs teervlekken op de voeten schoonmaken als men langs het strand heeft gelopen. is de schade van het kastje niet op uw caravan verzekering te verhalen?