Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

janfreak
janfreak - 13-07-2014 20:29:41
Auto & Vervoer

Levensduur auto accu verlengen.

[quote=tenormin schreef op zondag 13 jul 2014, 19:38]@janfreak, yes, polen (weet ik veel) en geen zorgen hoor, hij is zoals geschreven, oud en een nieuwe, nou nee, zit er niet in. wilt u even (glim)lachen? in die 14 jaar!! heb ik er 33.000 km mee gereden. dus reken maar uit; 't is dat ik hem nodig heb (echt waar) maar anders... de jongens in de garage moeten altijd lachen en plagen me dan: u heeft vast de km-stand teruggedraaid.

ik lach daar niet om hoor, wij maken ook geen kilometers met onze auto meer. mijn vrouw heeft geheugenproblemen en mag daardoor niet meer rijden en ik heb nooit een rijbewijs gehad. maar ik doe de auto toch niet weg, een van mijn dochters neemt hem mee als ze op vakantie gaan omdat hij een grotere kofferbak heeft dan de eigen wagen en ook brengt ze mijn vrouw ermee naar de dagopvang. maar omdat de auto nauwelijks kilometers maakt, behalve wanneer mijn dochter op vakantie gaat, zit ik ook met het probleem van een accu die steeds leeg dreigt te raken. maar ik kan de polen niet losgooien, dan kom ik pas ernstig in de problemen. vandaar dat hij regelmatig aan de lader hangt.
mocht je soms andere vragen hebben, dan wil ik daar wel op antwoorden, ik ben aardig technisch onderlegd. heb ook zelf een website.

groeten,
jan