Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 20-07-2014 10:11:18
Computers & Telefonie

Vervangen canon-cartridge door cartridge ander merk

[quote=ekiem schreef op zaterdag 19 jul 2014, 20:33]
maar ja nu komt er uit de nieuwe cartridge geen rood waardoor ik nu denk dat er mischien iets is met de printer. ik had al, een reiniging van de printer gedaan maar weet nu even niet wat ik nog meer kan doen. iemand een idee?
ekiemprintkop verstopt.
misschien helpt dit.
klik-> http://www.ehow.com/how_12145994_head-cleaning-canon-mp240.html">how to do a head cleaning on a canon mp240
misschien ben je ooit een poosje door blijven printen terwijl die kleur al op was.
dat kan ik sommige gevallen schade geven aan de desbetreffende nozzle, of in ieder geval een uitdroging veroorzaken aan de piëzo printkop van jouw printer.

[quote=pieterwolters schreef op zaterdag 19 jul 2014, 22:44]ik heb in het verleden ook vreemdmerk cartridges geprobeerd,maar ben daar van terug gekomen. voor die paar euro verschil moet je niet gaan klooien. de merkcartridges zijn van iedere merk beter dan de vreemdmerk cartridges. de printkwaliteit wordt nooit beter van andere merken.
dat jij in het verleden misschien ooit een miskoop hebt gehad wil niet zeggen dat dat bij iedereen gebeurd.
ook bij originele cartridges gaat er wel eens wat fout.
de inkt in merkcartridges zijn doorsnee niet beter, ze zijn hetzelfde.
je hebt het over een paar euro verschil, zo als zo vaak doe eens je huiswerk...

er zijn een aantal gerenommeerde inktverkopers in nederland, ook velen daarbuiten maar we houden het bij nederland, die zondemeer 2 jaar garantie op hun compatible producten geven.

voor degene die het interesseert, op 18 maart 2011 is er een uitzending geweest van de rekenkamer die printerinkt heeft onderzocht.
wel leuk om te bekijken.

quote:
de printers zijn spotgoedkoop maar de bijbehorende inkt kost een fortuin. in een gemiddelde merkcartridge zit slechts een paar ml inkt en als je dat omrekent, kost het meer dan 2000 euro per liter! in nederland worden zo'n 15 miljoen cartridges per jaar verbruikt. waarom is de inkt zo duur? wat is het geheim van deze printerinkt, zit er goud in, moeten er heel veel inktvissen voor gevangen worden? en wat is het verschil met goedkope navulinkt die slechts 2 euro per liter kost. het blijkt één van de best bewaarde geheimen van de hele wereld te zijn en de rekenkamer gaat het ontmaskeren.

klik hier-> http://derekenkamer.kro.nl/seizoenen/rekenkamer-2011-01/afleveringen/18-03-2011">wat kost printerinkt