Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
klavertje28 - 25-07-2014 16:48:45
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Geachte mensen , ook ik heb me laten verleiden ik had geboden voor een 5daagse vakantie in duitsland naar keuze dit is waar voor ik bod overnacht tussen de duitse wijnranken aan de moezel met een korting tot 50% op de normale prijs. of kies een gezellig hotel in de eifel, sauerland, schwarzwald of beieren. met de hotelpas kunnen jullie terecht bij 3- en 4-sterrenhotels in heel duitsland.
wat wordt er geveild?

hotel express international silver card
1 jaar lang onbeperkt tot 50% korting op de kamerprijs in 85.000 super-de-luxe stedenhotels wereldwijd
je bepaalt zelf de lengte van je verblijf en het aantal personen dat met je mee gaat
kies uit 3-, 4- en 5-sterrenhotels in 140 landen
t.w.v. € 299,-
bekijk hier alle hotels.
data
geldig t/m 1 jaar na uitgiftedatum.
nu vond ik een hotel in bollendorf via deze site van hun http://www.hotelpas.com/duitsland/rheinland-pfalz/bollendorf/hotel_burg_bollendorf___242.html en ik werd doorgelinkt naar een totaal andere website van hun hier kon ik helemaal niks vinden heb nog een email gestuurd en dan krijg je deze antwoord op in de genoemde regio’s hebben wij veel hotels, echter niet in de door u genoemde plaatsen. waarom dan bij de ene link wel en bij de andere link niet vraag ik me af ik wil toch echt naar bollendorf dit ligt in de buurt van sauerland en volgens mij is dat toch echt waar ik voor heb geboden zie uitleg vakantieveiling beetje dom vind ik. ook staat er het volgende je bepaalt zelf de lengte van je verblijf en het aantal personen dat met je mee gaat maar mij kinderen en 1 volwassen erbij dat kan niet ik snap er niks van wil iemand me bellen want ik bel nu al de hele dag naar het nummer van hotelpas en ingesprek de hele tijd dus mensen van de hotelpas kunnen jullie contact opnemen en me uitleggen hoe het is ze werking gaat anders gooi ik me geld weg dat vind ik gewoon zonde heb al weinig geld