Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 25-07-2014 17:00:19
Vrije tijd & Tuin

Welke datingsites zijn goed?

Het lijkt me inderdaad een hele klus om een betrouwbare site te vinden en nog belangrijker een betrouwbare kandidaat.
ik ga o.a. door mijn vrijwilligerswerk veel om met ouderen. m.n. oudere mannen zouden heel graag (opnieuw) een vrouw willen. en daar zijn er heel veel van. ze missen vooral de gezelligheid en de verzorging. ik wil niet al te negatief doen, maar op oudere leeftijd moet je je wel realiseren, dat je in zo'n relatie van het een op het andere moment tot verzorgende kan worden gebombardeerd. dat moet je wel willen. je kan niet opeens zeggen: het was leuk, doei! een lat-relatie is ook nog een optie.

een van mn oudere kennissen vertelde me eens, dat hij vooral sjans had als hij op het kerkhof kwam om bloemen te leggen bij het graf van zn overleden vrouw. als ik wil zei hij heb ik morgen een vriendin. ze zitten nog net niet op je te wachten.

ook het uitlaten van een hondje weet ik nu, levert soms nieuwe contacten op. met een hondje is iedereen makkelijk aanspreekbaar.

tenslotte, pas op als je naar zgn. vrijgezellen avonden gaan. er zijn mannen die dat de ideale plek vinden om een vrouw op te duikelen voor een enkele keer als je begrijpt wat ik bedoel. ik zie het op een km afstand al of het zo'n snelle jongen is b.w.v.s. je moet er een soort antenne voor ontwikkelen. niet alles geloven, nooit zelf bellen en je knip in je zak houden. als er op je voorhoofd staat: 'pak mij' dan word je ook gepakt.