Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 27-07-2014 19:29:36
Auto & Vervoer

Opzegtermijn anwb

[quote=epcot schreef op zondag 27 jul 2014, 12:02][quote=1953 schreef op zondag 27 jul 2014, 01:27][quote=labren schreef op vrijdag 25 jul 2014, 23:27]deze vraag snap ik niet ????? ben je wel lid van de anwb!!! je krijg 4 maanden voor aanvang van het nieuwe jaar altijd de rekening van de anwb , als je die niet betaalt ben je gewoon geen lid meer en krijg je ook je nieuwe pasje niet en anders heb je nog genoeg tijd om op te zeggen

vier maanden van te voren de rekening? moet de factuur naar antarctica op zo?

medio december wordt automatisch het lidmaatschapsgeld geïncasseerd middel automatische incasso en de nieuwe lidmaatschapskaart voor het volgend jaar is dan ook ontvangen.

ben al vele jaren lid van de anwb en krijg altijd een maand of 2 voor het verstrijken van het jaar een acceptgiro en geen automatische incasso. als je de acceptgiro voor een bepaalde datum betaald krijg je je nieuwe pasje voor 1 januari thuis gestuurd en anders erna. in principe is het zo dat je bij pech een geldig pasje moet kunnen laten zien dus als je laat of te laat betaald heb je bij pech na 1 januari geen geldig nieuw pasje. nou zouden ze dat als je in nederland pech krijgt wel kunnen nakijken of je al betaald hebt maar als je in het buitenland bent en je maakt gebruik van de buitenlandse "anwb" kunnen ze dat niet en gaan ze af op welke geldigheidsdatum er op je pasje staat.

lijkt mij onwaarschijnlijk om een rekening te sturen als tot 15 november van het jaar de tijd heeft op te zeggen. na 15 november a.s. dan lijkt mij redelijker om de factuur te sturen.