Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
service iwvmaa - 08-08-2014 11:52:49
Auto & Vervoer

Mijn ervaring met ikwilvanmijnautoaf

Hi hutch,

bedankt voor je reactie en goed dat je de ontwikkelingen rondom onze organisatie zo goed volgt. dat houdt ons scherp.

voor wat betreft de thuiswinkel.org zitten we nu in de afrondende fase van het certificeringsproces, zodat we heel binnenkort het thuiswinkel.org keurmerk kunnen gaan voeren. de nieuwe versie van onze website was iets te voorbarig al live gezet door ons technische team. eerlijk en veilig online zaken doen is heel belangrijk voor ons. ook onze organisatie is hard gegroeid, en ook wij hebben onze processen moeten verbeteren zodat we naar een 100% klanttevredenheid kunnen toewerken, dat is ook de reden dat we ons bij dit keurmerk aansluiten.

voor wat betreft de uitzending waar je naar verwijst; dit is een mooi voorbeeld van hoe wij ons best doen om een transactie door te laten gaan. we knokken ervoor om elke transactie tot een goed einde te brengen zodat de consument zijn auto voor de maximale opbrengst weet te verkopen. in dit geval was er een bmw 5-serie aangemeld waarvan de vorige eigenaar niet had gemeld dat de auto bij een zwaar ongeval betrokken was geweest en slecht was hersteld. dit kwam aan het licht tijdens de overdracht van het voertuig. ook in zo’n geval proberen we het maximale voor de consument uit te halen, en in dit geval hebben we inderdaad de consument niet kunnen helpen.

inmiddels is de samenwerking met deze specifieke dealer beëindigt. we hebben strenge richtlijnen voor wat betreft de autodealers waar we mee samenwerken. als we maar enigszins het idee hebben dat een consument niet redelijk of eerlijk is behandeld dan zullen we direct de samenwerking beëindigen. hiervoor vragen wij bijvoorbeeld na elke transactie aan de consument hoe deze onze dienstverlening en de service van de dealer heeft ervaren. dit helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend te verbeteren.

met vriendelijke groet,

team klantenservice - ikwilvanmijnautoaf.nl