Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 11-08-2014 12:46:39
Vrije tijd & Tuin

Makkelijke kamerplant

Hedra is ook nog optie. af en toe een siert inkorten, dan wordt ie mooi vol. of b.v. een calendula ti sento. niet te veel water en uitgebloeide bloemetjes er even uithalen.
kamerplanten kun je in de zomer natuurlijk gewoon buiten zetten. ik weet niet of je een tuin hebt, maar als de plant begint af te takelen dan zou ik dat zeker doen. een binnenplant is uiteindelijke gewoon een buitenplant die de winter niet overleeft, b.v. omdat ie uit een warm klimaat komt. zielige exemplaren knappen er erg van op. je moet een plant niet heel snel weggooien. eind oktober weer naar binnen natuurlijk. de hedra en de calendula kun je ook met gemak ingraven. zijn ze volgend jaar nog mooier.

maar hoe makkelijk een plant ook mag zijn, zonder verzorging wordt het niks. te donker is vooral moeilijk. ik heb zelf een combi van echt en namaak. niemand ziet het want ze zijn schitterend. kosten wel een paar centen, maar dan heb je ook wat. het is niet voor niets, dat je het steeds meer ziet. iemand die prachtige echte planten in huis heeft, heeft echt niet altijd groene vingers, maar koopt gewoon regelmatig nieuwe is mijn ervaring. de tijd dat alleen je oma namaak had is voorbij. het is ook ideaal voor werkende vrouwen.