Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
service iwvmaa - 11-08-2014 13:05:42
Auto & Vervoer

Mijn ervaring met ikwilvanmijnautoaf

Bedankt heer/mevrouw van leyden,

bedankt voor de kritische reactie. zonder wrijving geen glans, zullen we maar zeggen. ik kan uit uw reactie niet opmaken of u zelf al eens ervaring met ons heeft opgedaan. ik wil u dan ook uitnodigen zelf uw auto eens aan te melden om te kijken op welke wijze wij u helpen bij de verkoop van uw auto.

in 2013 hebben we bij meer dan 30.000 auto’s succesvol bemiddeld bij de verkoop. positieve ervaringen worden helaas minder gedeeld dan negatieve. ik kan u garanderen dat in absolute aantallen het aantal klachten verwaarloosbaar is. dagelijks bekijken wij de rapportcijfers welke consumenten geven aan de dealers waar ze na onze bemiddeling zaken mee hebben gedaan. ook vragen we hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. op deze wijze neemt de kwaliteit van ons netwerk en onze manier van handelen dagelijks toe.

dit is ook de reden dat we u graag uitnodigen uw auto eens aan te melden. onze dienstverlening is kosteloos voor u als verkopende partij. deze kosten worden betaald door de kopende partij, maar pas als alles voor alle partijen goed is afgelopen. mocht een transactie niet naar alle tevredenheid worden afgewikkeld, dan krijgen wij ook niet betaald voor onze moeite. reken maar dat wij als organisatie daardoor 100% betrokken zijn bij een goede afloop. we weten zeker dat u uw conclusie zult herzien. we dagen u uit!

met vriendelijke groet,

team klantenservice