Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ci
ciskakort - 13-08-2014 21:36:40
Voeding & Gezondheid

Buckley's hoestdrank!

Zie dat de vraag al een hele tijd geleden is gesteld maar ik gebruik buckleys nog steeds, het is
canadees spul en wordt in canada nog volop gebruikt er zijn zelfs vele soorten van ook in tabletvorm, ik heb het geluk familie te hebben in canada dus of ze nemen het mee of sturen het over.
het is echt superspul en inderdaad voor het zingen een uitkomst deed ik ook altijd als ik wat hezig was slok van het spul en zong weer de sterren van de hemel bij wijze van spreke.

ze zetten het zelf ook op de bijsluiter dat kinderen het absoluut niet mogen gebruiken omdat er zoveel medicinale produkten in zitten verwerkt dat het zeer schadelijk zou zijn voor kinderen onder de 12 jaar. ook volwassenen mogen niet meer als 30 ml per dag hebben (5 ml) per keer of de dokter moet dit hebben voorgeschreven.
het gevaar van overdosering zit hem in dat er leverfalen kan ontstaan dit is al bij een volwassene dus laat staan wat dit bij een kind kan doen.

beetje raar dat de eu het dan over de dieren heeft want een paracetamol is ook dodelijk voor dieren, de bestanddelen buiten paracetamol zijn
microkristalijne cellulose (e460), polyvidon k90 (e210), natriumcarboxymethylzetmeel en magnesiumstearaat ( e470b) en dit zijn tevens de bestanddelen die ook in buckleys zijn verwerkt daarnaast zitten er natuurlijke produkten in dus beetje flauwekul eigenlijk.