Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch - 14-08-2014 15:14:05
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

[quote=veer66 schreef op donderdag 14 aug 2014, 11:48]hallo dubbelhuis, wat vervelend van uw schutting! wij hebben een tijd geleden inderdaad ook te maken gehad met een kromtrekkende schutting. omdat ik persoonlijk toch fan blijf van composiet schuttingen, ben ik gaan zoeken naar een vergelijkbare variant die minder, of het liefst helemaal niet kromtrekt. deze heb ik gevonden bij een bedrijf bij mij in de buurt, lab21. deze hebben nieuw concept, wpc 4elements composiet schuttingen die niet krom blijken te trekken! deze hebben wij aangeschaft en wij zijn hier nog steeds ontzettend tevreden mee. probleem opgelost
we zijn niet alleen 4,5 jaar verder, maar wat mij opvalt is dat u (veer66) wel héél erg 'toevallig' vandaag ook bij viva een lovende reactie over het door u genoemde bedrijf heeft geplaatst. alleen daar is de naam van dat bedrijf al weg gemodereerd (zoals hier waarschijnlijk ook gaat gebeuren) en...... daar maakt u reclame voor dit bedrijf m.b.t. laminaat.

wat een 'toeval' zeg............... schuttingen, laminaat.....

wat mij ook opvalt: uw reactie begint met woorden: "wat vervelend....", welke hoofdzakelijk door bedrijven gehanteerd worden.

allemaal 'toeval'........ of...?