Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-09-2005 19:52:50
Vakantie & Reizen

Design vacation

opel, hoe serieus jullie dat moeten oppakken? wat heeft jullie advocaat geadviseerd?


wij hebben vandaag ook die brief van dat duits incasso bureau ontvangen. is die van jullie ook toevallig van thoma unrath & kollegen uit dresden? wij gaan hun dan ook maar een brief sturen via onze advocaat. daarmee zul je nog niet af zijn van die last posten. ze zullen je blijven pesten met die brieven. erop hopende dat je dan toch nog gaat betalen.
ik verwacht niet dat ze dit tot rechtzaak laten uitlopen. een rechtzaak zullen ze verliezen. er is veel te doen geweest de laatste tijd in nederland met tvs (the vacation store). net zo'n club als design vacation. tvs is nu falliet verklaart. lees de rechtzaken die zij die zij hebben verloren op www.rechtspraak.nl ljn nummer at0444


http://zoeken.rechtspraak.nl/zoeken/dtluitspraak.asp?searchtype=ljn&ljn=at0444&u_ljn=at0444


zie ook forum:


http://forum.trosradar.nl/?url=forum/viewtopic.php?t=13266&sid=8dc9259b7e3c8cb6e59924232322a9c0


ik maak me daar dus geen zorgen om. alleen zeer vervelend dat wij ons voorschot kwijt zijn. er is niets wat de credit card bank in dit geval voor ons kan doen. willen wij ons voorschot terug krijgen, dan moeten wij hun in gran canaria voor de rechter slepen. dat zal een heel gedoe worden waar ik helemaal geen zin in heb.