Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

14
14peter - 22-08-2014 22:10:48
Computers & Telefonie

Lightinthebox

[quote=yvonneeneric schreef op vrijdag 22 aug 2014, 19:30]14peter. vanuit het viva forum.
het kan best nog op tijd komen hoor. ik had zelf schoenen daar besteld op een maandag met versnelde verzending en die kwamen op donderdag al aan. daar stond ook bij verwerkingstijd 7-10 werkdagen plus verzendtijd 3-5 werkdagen! wat wel minder was was dat ik een paar weken later een rekening van fed-exx ontving met daarin het verzoek om (iets van 9 euro ofzo) extra verzendkosten over te maken. wat ik overigens niet gedaan heb:)

bokt.nl
jeetje wat een idioterie zeg!
ik had echt super gave pumps gezien.. 13 euro ofzo. dus ik wilde ze bestellen. kom ik op een totaal van 35 euro! omdat ik 16 euro moet betalen aan verzendkosten en nog 5 euro aan invoerrechten. daaaag

en nou hou ik op over dit onderwerp. ook heb je gelijk en mensen hebben niet goed gelezen, het zou zeker duidelijker omschreven kunnen worden op de site.

quote dan ook even met een link. en 16 "verzendkosten" uit je tweede voorbeeld zullen wel inklaringskosten zijn. lijkt erg op bijvoorbeeld de 17 en een halve euro die postnl daarvoor rekent...

dat van die verzendkosten is onzin. wat denk je wat er gebeurt als jij naar het postkantoor gaat en zegt dat de ontvanger de verzendkosten wel betaalt?!