Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 10-09-2014 12:13:23
Geldzaken & Recht

Cadeaubonnen bol.com

Hallo klachtbolcom,

tja .....

uit de voorwaarden (op de site te vinden):
4. de aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de cadeaubonnen/of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen. iedere cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt.

.....de medewerker van de klantenservice van bol.com verzekerde mij dat het geen probleem was als wij de bonnen na de vervaldatum nog wilden gebruiken, wij hoefden dan slechts telefonisch contact op te nemen en de bon(nen) zouden opnieuw gevalideerd worden. ik heb nog geverifieerd of dit schriftelijk bevestigd kon worden maar daartoe was geen enkele noodzaak, werd mij verzekerd.
....
dat is dus in volkomen tegenstelling met de 'regelgeving'
je had dus op een schriftelijke bevestiging van het toegezegde moeten staan.
nu heb je geen punt meer.

(cadeaubonnen lijken me trouwens véél eerder aangeschaft dan oktober 2013)

met vr.gr.