Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 01-10-2014 18:46:56
Geldzaken & Recht

Prijs etalage niet de verkoopprijs

@bussy02, het volgende antwoord 'mocht' ik ontvangen (kennelijk geen zin om zich op het forum te melden):
helaas is het voor de winkelier altijd lastig om te reageren, zeker wanneer het verhaal niet juist wordt verteld. het artikel was middels een label geprijsd voor €49,00. met de uitverkoop hebben we veel spullen sterk afgeprijsd. helaas is er een armband verwisseld en achter een verkeerd kaartje gelegd. het is dus aantoonbaar dat het een foutje betrof om reden dat de juiste prijs aan het artikel zelf was vastgemaakt. ik denk dan ook dat de oplossing: prijsverschil delen met de klant juist heel coulant is !!! maar zoals ik al eerder zei...als winkel kan je snel zwartgemaakt worden door mensen die dit graag willen. de waarheid verdraaien maakt hun niet uit. er is overigens door de klant nooit een e-mail naar ons verstuurd. gr. ruud heemskerk.

aldus de juwelier. in mijn link naar deze site heb ik overigens met geen woord gerept over u en e-mailen, dus dat maakt de heer heemskerk er zelf van.

dus m.a.w. u verdraaid het verhaal. ;-))