Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jet77 - 14-10-2014 12:10:34
Auto & Vervoer

Hoe kom ik hier van af ??

Deze loterij is niet alleen in zwitserland, maar ook in malta, en dan heet hij eu lottery
dezelfde sylvia als die ik hierboven al lees in de mails heeft mij ook een mail gestuurd.
het geld is nog niet afgeschreven, dus ik heb hem direct op mijn ing geweigerd!

dit is het mailtje wat ik kreeg:

de eu-lottery.com heeft u telefonisch benaderd. u heeft toen aangegeven te willen meespelen tot wederopzegging. u heeft een welkomstbrief ontvangen en daarna bent u de speelmaand ingegaan. wij hebben op basis van het afgesprokene de resterende inzet van de maand bij u geïncasseerd. in uw geval is dit €39,80-

er zijn elke maand 4 of 5 trekkingen. dit is afhankelijk van het aantal vrijdagen in de maand. per trekking wordt een bedrag van € 9,95 in rekening gebracht .afhankelijk van het aantal vrijdagen betreft het dus een inleg van € 39,40- = € 49,350 per maand. hier is de gratis eerste trekking dan niet in meegerekend.

uw lidmaatschap wordt hierbij beëindigd.



bedankt voor uw deelname en hopelijk mogen we u in de toekomst weer als lid begroeten.


vriendelijke groet,

sylvia


0900-2255 400 (op werkdagen van 10 tot 17 uur bereikbaar 0,35 cent p.m.) adresgegevens: tagliaferro business centre 14 gaiety lane, c/w high street sliema, slm1551 malta klantenservice@eu-lottery.com, www.eu-lottery.com



heb gemaild dat ik het daar niet mee eens ben, en de afschrijving geweigerd,.. nu wel in de gaten houden,.. want wellicht proberen ze het nog een keer.