Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riamariska - 22-10-2014 02:54:31
Garantie & Verzekeringen

Ziektekostenverzekering

Nee de aanvullende verzekering is rond de 15 euro wij zitten beide bij een gemeentepakket. en die ene niet betaling die is haar ontglipt dat gebeurt ons allemaal wel eens. en niet alleen een aanvullende verzekering voor een bril maar ook voor de kosten van tandarts, fysiotherapie is aanvullende verzekering heel belangrijk. en tuurlijk betaalde ze kleine bedragen maandelijks echter onduidelijk waarom ze nu ineens zoveel moet betalen gezien de rest van de bedragen van het afgelopen jaar zelfde medicijnen ze had in het afgelopen jaar totaal al rond de 70 euro betaald dus nu ga ik morgen met haar uitzoeken hoe het zit.
ik weet natuurlijk uw situatie niet maar leven van een uitkering met 2 kinderen is echt niet makkelijk zeker niet als 1 kind speciale dingen nodig heeft en vanwege scheiding ook nog diverse rechtzaken lopen omtrent de kinderen waardoor er duren reizen gemaakt moeten worden om deze zittingen bij te wonen dan blijft er geen geld over om te sparen dan moet je iedere maand het dubbeltje omdraaien en goed beseffen dat je deze maar 1 keer kunt uitgeven.