Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 22-10-2014 10:29:21
Garantie & Verzekeringen

Ziektekostenverzekering

Misschien een tip: zelf zijn we verzekerd bij ozf-top (valt onder achmea) en daar bestaat de mogelijkheid iedere maand naast de betaling voor de basisverzekering en aanvullende verzekering ook automatisch 30 euro voor het eigen risico te "sparen". mijn echtgenoot heeft minder onkosten dan ik en hij krijgt steeds aan het einde geld terug... mijn eigen risico wordt volledig opgemaakt. je kunt dus gewoon niet vergeten te betalen.
terzijde en hopelijk niet relevant in dit geval: bekenden van ons kunnen - naar eigen zeggen - beslist geen aanvullende verzekering betalen zodat tandarts, fysiotherapie etc. zelf betaald moeten worden, maar roken elk een pakje sigaretten per dag (tegen de stress!). tja...