Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 07-11-2014 17:32:34
Voeding & Gezondheid

Scheermesjes anno 2010 voor mannen!

Het verschilt per man (baardgroei) zelf scheer ik me met de mesjes van de lidl(2 mesjes)
heb een hele tijd geleden dat setje daar gekocht voor ongeveer een euro of 6 en ondanks de twee mesjes scheert het perfect,heb ook eens de goedkope mesjes bij de acion en de aldi gekocht(ook met twee mesjes) maar dat was twee keer helemaal niks.
maar nogmaals het verschild per man,heb een kennis die uit servie komt en heeft een zware baardgroei en die scheert zich het liefst met een apparaat of met een scheermesje van het duurdere merk,maar er zit wel degelijk ook verschil in het feit hoe de mesjes in de fabriek geslepen worden,het belangrijkste is dat de mesjes vlijm en vlijm scherp geslepen zijn en meestal is het wel zo dat de duurdere merken beter geslepen zijn