Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harderijnge - 24-12-2014 14:31:33
Huishouden & Energie

Extra kosten gratis leggen vloerbedekking

Het zijn vooral de vpav kosten (verpakking planning administratie en voorrijdkosten) die een zware last leggen op de meerprijs.
deze geldt overigens niet alleen op de acties gratis leggen maar u mag altijd deze kosten betalen als u iets wil laten leggen.
in mijn ogen is dit gewoon een verkapte meerprijs waar u geen enkele extra service voor ontvangt.
de stoffeerder komt in zijn eigen bus naar u toe en ontvangt daarvoor geen enkele vergoeding.
immers moet de winkel als u het meeneemt ook voor u versnijden en oprollen, een bon uit de printer werpen en het verkoopgesprek aangaan.
het enige wat er extra gebeurt is een krabbel in de agenda (overigens... de leenbakker en de carpet right werken met dezelfde kosten waaruit ik de conclusie trek dat deze hoge heren een prijsafspraak hebben gemaakt)

de rest van de meerprijs zit hem in de lijm en het aanbrengen daarvan waarvan voor de lijm kan worden geoordeeld dat u daar een hoofdprijs betaald.
ik heb voorbeelden gezien waar er op anderhalve meter een bedrag van 42 euro aan lijm onder moest.
dat terwijl het tapijt in totaal slechts 36 euro koste.