Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ya
yaba - 30-12-2014 00:51:38
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

[quote=msom schreef op woensdag 17 dec 2014, 18:28]ik heb een aantal dagen geleden ook een hotelpas gekocht via vakantieveilingen. ik heb de kaart geactiveerd en ben gaan bekijken naar wat voor 'leuke aanbiedingen' ze hadden. tijdens dit zoeken kwam ik op dezelfde conclusies als velen voor mij. de prijzen die gegeven worden zijn misschien €1 of €2 lager dan op andere sites of zelfs nog hoger.

ook las ik hierboven de reactie van 'servicedesk' met een artikel 6f in de algemene voorwaarden, toen op de site van hotelpas naar de algemene voorwaarden ging kijken stond deze er helemaal niet tussen. dit is erg vreemd allemaal. helaas ben ik bang dat je hier weinig tegen kunt doen! maar snel opzeggen die handel!

ik heb even alle berichten hier gelezen, maar ik snap iets niet. ik heb een voucher gekregen, vervolgens moest ik mijn gegevens invullen. dat heb ik gedaan maar op een gegeven moment stond er dat je 15 euro moest betalen, dit heb ik niet gedaan natuurlijk. maar ik kreeg vervolgens wel 2 e-mails met je bent geregistreerd en je moet binnen 2 dagen betalen. zit ik nu hier aan vast? dit wil ik helemaal niet! ik heb dit gekregen en degene die mij dit heeft gestuurd was hier ook niet van op de hoogte. moet ik nu iets ondernemen? kan iemand mij alsjeblieft helpen?