Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 13-01-2015 14:29:58
Voeding & Gezondheid

Dutch pharma

Andere proefabonnementen, zoals; sportschool, datingsite, enz.: stilzwijgende verlenging mag wel. maar alleen als de ondernemer vooraf heeft laten weten dat het abonnement doorloopt. en het mag alleen als het abonnement wordt omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. een abonnement voor onbepaalde tijd is een abonnement zonder einddatum.

klik https://www.consuwijzer.nl/thema/abonnement-contract-opzeggen-en-stilzwijgende-verlenging">hier

u heeft in feite een stilzwijgende verlenging na een proefpakket/abo, dat mag in principe wel, maar niet in een abonnement voor bepaalde duur, bijv. een jaar.

daarom kunt u die algemene voorwaarde gewoon negeren en alleen betalen voor het proefpakket.

stuur ze maar een mail met de tekst van consuwijzer.

wel heel jammer dat mensen maar zo onverstandig blijven om als een kip zonder kop die proefpakketten te bestellen. de voorwaarden lezen die bij het aangaan van het proefpakket worden gegeven zijn zeker ook te veel gevraagd.

het blijkt een onuitroeibare dwaasheid.

nu maar storneren en blokkeren de rekening van dutch pharma.