Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
service iwvmaa - 02-02-2015 17:09:13
Auto & Vervoer

Mijn ervaring met ikwilvanmijnautoaf

@van leyden

bedankt voor je bericht.
we zijn erg trots op onze naam en gelukkig weten vele tevreden klanten ons al sinds 2006 op deze naam te vinden. natuurlijk hebben wij, zoals iedere onderneming die zaken doet op internet, ook andere landingspagina's.
in het verleden hebben we wel eens een fout gemaakt en we zullen ook in de toekomst nog wel eens een fout gaan maken. we proberen echter wel onze fouten zo snel mogelijk goed op te lossen. dat lukt ook in de regel ook altijd. wanneer wij bemiddelen in de verkoop van een voertuig zetten we de afspraken, zoals te doen gebruikelijk, in een overeenkomst. dit geeft zekerheid naar beide kanten van de overeenkomst. het spreekt voor zich dat in deze overeenkomst ook de voorwaarden staan wanneer je je niet houdt aan deze afspraken. je moet het echter wel heel bont maken wanneer er bij het niet nakomen van de afspraken kosten uit voort vloeien. dit gebeurd gelukkig ook weinig.
ik zou graag persoonlijk met je in gesprek gaan want ik ben erg benieuwd naar hoe jij ziet dat we onze diensten kunnen verbeteren. ik ben bereikbaar op 053-7600027. wanneer je je gegevens mailt naar klantenservice@ikwilvanmijnautoaf.nl, neem ik contact met jou op.

met vriendelijke groet,
jeroen
klantenservice