Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 27-02-2015 18:23:44
Elektronica & TV

Stank

Vloeibaar wasmiddel is alleen een een probleem als men er teveel van gebruikt.het was poeder en wasverzachter is vaak het probleem dat de boel gaat stinken,omdat waspoeder en wasverzachter wat je in het bakje doet niet altijd volledig weggespoeld word,en na verloop van tijd vormt er zich in het bakje zeepresten waar ook de kalkaanslag zich makkelijker aan hecht,en dus ook in de aanvoerslang. het beste is om vloeibaar wasmiddel te gebruiken(niet teveel) en geen wasverzachter oftewel gebruik niet het bakje van de machine.en voor de eventuele onwetende,gooi geen vloeibaar wasmiddel in het bakje en ook niet in de trommel want aangezien de meeste wasmachines voordat de was gaat beginnen eerst het eventuele restwater afpompt en dus ook het wasmiddel.
dus het vloeibare wasmiddel in een meestal bijgeleverd dopje doen en dat dan bovenop de was te plaatsen (bij bijvoorbeeld 40 graden kort) en bij een (bijvoorbeeld) 40 graden vol progamma het dopje midden in de was te plaatsen.
en wat al vele malen gezegd is,de machine af en toe leeg te laten draaien op minimaal 60 graden met een ontkalker,en natuurlijk het rubber/het bakje en het filter schoon maken.