Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ol
olgab - 28-02-2015 23:27:35
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Tijgertje; je moest eens weten hoeveel emails ik ze in de loop der jaren al heb gestuurd maar ze proberen het ieder jaar weer en verwijderen mijn gegevens na veelvuldig verzoek niet uit hun systeem en vallen mij iedere keer weer lastig!

hieronder het bericht dat ik 26 feb jl. ineens weer kreeg.... ik zou weer geregistreerd zijn?!

-------------------------------------------------------------

beste olgab,

u bent toegetreden tot een van de meest complete online boekingswebsites van het gehele internet. wij bieden u een beste prijs garantie voor meer dan 85.000 hotels, verspreid over de hele wereld. daarnaast bieden wij u handige reisdiensten, zoals autoverhuur, voor zeer lage tarieven.

deze e-mail bevat belangrijke informatie over uw account. gelieve deze e-mail te bewaren voor uw eigen administratie.

uw accountgegevens:

gebruikersnaam: olgab
wachtwoord:
website: http://ho.hotel-express.com/hotelpas

u bent geregistreerd met het ??e-mailadres: olgab@.... dit e-mailadres zal worden gebruikt voor alle correspondentie.

als u nog verdere vragen of inlichtingen nodig heeft, kunt u de klantenservice bereiken met de gegevens die u kunt vinden nadat u ingelogd bent op de website. wanneer u problemen ondervindt tijdens het inloggen, kunt u contact met ons opnemen via info@hotel-express.com voor hulp.

free welcome gift

bent u vergeten om uw gratis sightseeing tour te activeren bij onze partner pocketguide? als een speciaal welkomstgeschenk, omdat u hebt besloten te registreren op deze website, krijgt u sightseeing tours ter waarde van 5 euro. dit is normaal gesproken voldoende voor 1 tot 2 gratis rondleidingen.
pocketguide is een bekroonde, en ’s werelds meest toonaangevende, gps-gestuurde audio-touring app voor smartphones. deze app begeleidt u door een stad of bezienswaardigheid middels een aangename stem. net als een echte reisleider of local vertelt pocketguide u de beste verhalen, insider horecagelegenheden en culturele activiteiten en werelderfgoed bezienswaardigheden die u gewoonweg niet mag missen in een zeer boeiende en geëngageerde manier van vertellen. dit biedt een echte tourervaring voor iedere reiziger! de dienst is al beschikbaar in meer dan 115 landen op 5 continenten en wordt dagelijks gebruikt door miljoenen toeristen, zakelijke reizigers en locals. de app kunt u downloaden op http://pocketguideapp.com/en/hotel-express

met vriendelijke groet
hotel express international