Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brabbel123 - 02-03-2015 13:14:23
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Ik ben er helaas ook ingetuind vorig jaar. wilde graag een weekendje weg met mijn partner en de hotelpas leek een ideale uitkomst om goedkoop een leuk hotelletje te boeken. nou, niets bleek minder waar! allereerst geprobeerd mij te registreren via de website, opgegeven door vakantieveilingen. deze website werkte niet! gegoogled en uitgekomen op de website van hotelpas (internationale website) en daar geregistreerd. inderdaad, indien ik ook de gratis hotels wilde boeken (en dat lijkt natuurlijk enorm aantrekkelijk en je gaat ervan uit dat dit ook zo is na aanschaf van een pas) moest ik de pas upgraden naar een premiem pas. ik heb geen flauw idee of ik dat toen gedaan heb of niet (heb nooit meer wat met de pas gedaan aangezien het zo ingewikkeld is dat het ondoenbaar is).
de prijzen die worden aangeboden op de website zijn ronduit een lachertje. zijn vele malen hoger dan op andere websites en bij wel een goede deal, ben je verplicht om allerlei zaken af te nemen, waardoor je alsnog bakken met geld betaald voor een 'goedkoop weekendje weg via hotelpas'.

onlangs kreeg ik inderdaad ook een mail van deze malafide organisatie, dat mijn abonnementsduur was verlopen en dat ze deze even stilzwijgend verlengd hebben. goh wat toevallig, slechts een aantal dagen (wellicht zelfs een dag) nadat het 'abonnement', waar ik overigens nooit voor getekend heb, afliep, gelijk een mail of ik even wil betalen. nou, dat dacht ik niet. overigens raadt de consumentenbond ook ten zeerste af om ook maar 1 cent aan deze oplichters te betalen!

ik hoop dat er snel actie wordt ondernomen tegen deze boeven. ik vrees ook dat deze werkwijze, het intimideren van consumenten, hun enige bron van inkomsten is. mensen, laat jullie niet intimideren of bang maken door deze club. de manier waarop zij werken en de voorwaarden zo veranderen is bij wet niet toegestaan en als puntje bij paaltje zou komen en de rechter komt eraan te pas, ben ik er vrij zeker van dat zij geen poot hebben om op te staan. ik denk echter niet dat het ooit zover zou komen. deze club weet heel goed waar ze mee bezig is en ook zeker dat het onrechtmatig is. waarom anders op deze manier consumenten intimideren om zo alsnog geld af te troggelen