Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marijkeb_1 - 10-03-2015 11:14:01
Auto & Vervoer

Hoe kom ik hier van af ??

Hoi allemaal,


ik ben een paar weken terug ook gebeld en zo dom geweest om er in te trappen. je zegt altijd tegen jezelf: zoiets overkomt mij nooit!

er is nog niks bij me afgeschreven en ik heb gelijk ing gebeld toen ik de berichten op dit forum las. ze zeiden dat ze nog niks voor me kunnen betekenen, tenzij er iets wordt afgeschreven en dan is het nog de vraag of ze het terug kunnen halen.

zij gaven me het volgende advies:
- email sturen naar het bedrijf waarin duidelijk wordt benoemd dat ik alles wil opzeggen en nergens toestemming voor geef.
- telefonisch contact opnemen met het bedrijf en om schriftelijke bevestiging van opzegging vragen.

dat heb ik dus vandaag gedaan en wat een verrassing, ze geven geen schriftelijke bevestigingen. ze zei wel dat ze alles meteen ging opzeggen en er voor zou zorgen dat er niks van mijn rekening zou worden gehaald. ze zei ook dat de mail die ik heb gestuurd binnen enkele dagen behandeld zou worden.ik wacht het maar af...

ze vroeg wat de reden was van mijn opzegging. toen ik zei dat ik, op het moment dat ik toestemming gaf, het bedrijf nog niet gegoogled had en nu wel, antwoordde ze "oh ja oké prima", dus ze weten echt wel waar ze mee bezig zijn daar.

ik ben zo bang dat ik nu veel geld kwijtraak!

en ik voel me zo dom!