Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 11-03-2015 17:46:38
Voeding & Gezondheid

Terhandstellingskosten en eigenrisico

[quote=licolara schreef op woensdag 11 mrt 2015, 11:48]

het word tijd dat minister schippers duidelijk een lijn aan geeft en de extra kosten die berekend worden voor werk wat niet gedaan is verbieden want dat is fraude.

licolara,

het is juist deze minister (mw. schippers) die deze vergoedingsregeling heeft bedacht en ingevoerd.

de apotheker mag kosten rekenen bij elke keer dat een medicijn wordt verstrekt, dus ook bij herhaalrecepten. de apotheker rekent dit per medicijn (recept met bv. 3 medicijnen is 3 maal deze kosten).
de apotheker mag kosten rekenen (naast de hierboven genoemd verstrekkingskosten) voor de uitleg over het gebruik van een medicijn bij de eerste keer dat het medicijn wordt verstrekt.
bij meerdere medicijnen dus evenzoveel keer deze kosten.

indien u van mening bent dat het hierbij om fraude gaat, dan is dit een gelegaliseerde vorm van fraude en dan zou de minister dus toestemming geven voor een strafbaar feit.
misschien maar weer een minister de laan uit n.a.v. deze, volgens u, fraude zaak. ;-)))