Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
danika - 14-03-2015 16:10:39
Auto & Vervoer

Mijn ervaring met ikwilvanmijnautoaf

Een vergelijkbare situatie hier. onze polo verkocht via ikwilvanmijnautoaf.
uiteindelijk zijn we op dezelfde manier belandt bij een louche autodealer. er was van alles mee aan de hand (later tegen gesproken door een andere dealer) en ook hier werd ons verteld dat we een boete zouden krijgen. het lullige was... zijn tegenbod was 0. een vrijwaringsbewijs konden we krijgen. snelle rekensom €300 boete - €150 sloop = €150 in de min. dus dan maar daar laten die auto.
ikwilvanmijnautoaf gebeld. krijg je eerst een secreet aan de telefoon dat je nog als stront behandelt ook. vervolgens nemen ze contact op met de garage die natuurlijk ontkent en ikwilvanmijnautoaf gelooft de garage. krijg je een grote bek na.

uiteindelijk van ikwilvanmijnautoaf de belofte van €100 euro gekregen, om ons tevreden te houden. aangezien dat het enige aanbod is, maar aangenomen, maar tevreden zijn we zeker niet!
we konden minimaal €150 op de sloop krijgen, werden opgelicht en kregen later zelfs nog te horen dat de problemen met de auto bullshit waren. ondertussen houden we de auto in de gaten want de kans is heel groot dat hij gewoon doorverkocht wordt.

en ja... €100 is veel te weinig. overigens ook nog niet binnen. ben benieuwd.