Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hensje - 19-03-2015 13:19:24
Vakantie & Reizen

Light in the box, ervaringen?

Ook ik heb nare ervaringen me ze. het zijn dieven en beloven van alles maar doen niets of alles verkeerd.
ik ben nu al 2 jaar bezig mijn geld terug te krijgen en heb pas 26 euro. ze hebben op papier beloofd een bedrag terug te storten en moest mijn iban nr opgeven. dagen later een bericht dat het niet overgemaakt kon worden of ik een waardebon wilde. nee dus want ik wil er vanaf. dus weer dagen later een bericht dat ik betaal verzoek moest doen via paypal.??? dus ik een paypal rekening geopend en zie nu plot dat niet het overeengekomen en beloofde bedrag is overgemaakt maar slechts 26 euro.

van een ander bestelling was en geen software aanwezig en was de doos geopend geweest, dat zag ik pas toen de bezorger weg was en de doos was aan de onderkant open geweest. gelijk een bericht gestuurd maar tot op vandaag niets vernomen ook niet op de mailberichten tussendoor.

het zijn grote dieven en mensen ga niet in zee, hoe dan ook zullen ze je belazeren.