Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2015 17:40:02
Geldzaken & Recht

Terug kopen traplift

Precies hetzelfde hebben wij nu aan de hand. door ons is 11 maanden geleden een traplift door tyssenkrupp encasa geplaatst. totaal bedrag 7500 euro. stoel was wel een nieuwe 2e hands, is opnieuw met echt leer bekleed en er is een korting van 1000 euro gekregen. los van enkele problemen met betrekking tot de plaatsing (de leverancier wil totaal niet antwoorden of langskomen) is deze lift nu na 11 maanden door overlijden weer overbodig.
de leverancier tyssen krupp wil hiervoor maximaal 250 euro geven!! een afschrijving van ruim 6000 euro in minder dan een jaar. reden: de buizen zijn op maat gemaakt, er zit btw in etc.
onze ervaringen met dit bedrijf zijn ronduit slecht en er wordt dus over de rug van de oudere medemens grof geld verdient. als het stoeltje voor 250 wordt terug gekocht wordt er zo weer minstens 2000 euro voor berekend. wees dus op uw hoede met dit soort bedrijven!