Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2015 22:41:34
Geldzaken & Recht

Terug kopen traplift

[quote=eukie schreef op vrijdag 24 aug 2012, 13:13wat is dat nou weer voor een eigenschuld, dikke bult reactie ? daar heeft die mevrouw toch helemaal niks aan ?

in mijn tijd bij de gemeente op het moment van wvg naar wmo werd in onze gemeente trapliften in een contract geplaats met de leverancier.

juist omdat elke lift weer anders is, verzonnen (en hebben het ook ingevoerd) dat een trapliften uit een aantal segmenten bestaan. bij verwijdering was de leverancier verplicht het geheel terug te nemen, en overlegde de gemeente met de retourprijs. enkele leveranciers weigerden zulke contracten, maar kwamen na een jaar melden dat ze ook zulke contracten zouden accepteren. immers, weigeren was geen kans op levering.

het idee van onze sectie directeur zou wat mij betreft landelijk ingevoerd moeten worden.

p.s. deze zelfde directeur schrapte wel de verhoogte wc pot, met als argument dat die (toen) bij de gamma voor 62,00 te koop stonden. en dat kan ook een gehandicapte betalen. gemiddeld gaat een wc pot 50 jaar mee. :-).