Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annemau - 30-03-2015 15:50:55
Huishouden & Energie

Welke matras?

Het is uiteraard mijn persoonlijke mening met mijn bevindingen. ik ben het niet met je eens dat een maand proefslapen duidelijk is of het matras geschikt voor je is. omdat een matras zich na een maand pas goed gevormd heeft. dit zelfde merkte ik bij de matrassen van de ikea, die ook nu pas echt lekker beginnen te liggen. het matras van ravensberger stonk hier wel degelijk een aantal weken na chemische rotzooi en was in de kern zelfs vochtig. ik had toen inderdaad beter het matras terug kunnen sturen, maar ik hoopte eigenlijk dat het uiteindelijk allemaal goed zou komen en het was ook wel een gedoe om zo groot zwaar ding terug te sturen.

zelf heb ik nu de hyllestad van 199 euro. en de hövåg voor 149 euro. we zijn beide vooralsnog wel tevreden. en we zitten nog in de proefslaap periode.