Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henrynl - 30-03-2015 23:41:53
Elektronica & TV

Platte tv discounter klachten

Op de vraag van crewmember kan ik als antwoord geven dat ik via ideal heb betaald. sonos is inderdaad een product dat niet onder de adviesprijs verkocht mag worden. de media markt gaf echter ook 21 % korting en ik heb reeds andere sonos producten die ik allemaal met korting in de winkel heb kunnen kopen. kwestie van vragen en dan is het kennelijk toch niet zo'n probleem.

het advies van carola neem ik zeker ter harte. had inderdaad niet van te voren gekeken omdat het toen een dagaanbieding was die bijna was verlopen. normaal doe ik dat wel.

toevallig vandaag een mail van hen gehad, in antwoord op mijn laatste mail van vorige week donderdag, dat er vanaf morgen geleverd gaat worden en dat de problemen opgelost zijn!!! volgens de verwachting zou mijn sonos bestelling op 7 april binnen zijn. gezien de vele toezeggingen tot nu toe ben ik wel een "beetje" sceptisch.