Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-10-2005 22:13:43
Voeding & Gezondheid

Garantie op kunstgebit maar geen vertrouwen

ik zou allereerst voor een second opinion gaan. uw vriend heeft neem ik aan een tandarts. daar kan hij eerst eens een afspraak mee maken en de hele zaak uit de doeken doen. als deze tandtechnicus een slecht gebit geleverd heeft en de service niet is zoals die moet zijn (pas na een half of drie kwart jaar rebasen), dan kan een tandarts daar wel een professionele mening over geven. als het inderdaad zo blijkt te zijn, dat deze tandtechnicus zijn werk niet goed heeft gedaan, kunt u verdere stappen ondernemen. maar dan heeft u alvast een professional, waarop u terug kunt vallen in de discussie met de tandtechnicus. overigens zal de tandarts ook eventueel wel een instituut aan kunnen geven, waar u desgewenst een second (of in dit geval third) opinion kunt krijgen.


als de technicus inderdaad fout zit, dan kunt u hem om de oren slaan met datgene, wat de tandarts etc hebben aangegeven.


goedbedoelde adviesen op deze site zijn leuk, maar in zo'n geval heeft u professionele ondersteuning van bijvoorbeeld een tandarts nodig.


succes, miguel.