Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dokun
dokun - 10-04-2015 16:23:46
Voeding & Gezondheid

Pearl geen gratis 2e bril

Zonnebril valt gewoon onder de voorwaarden van deze actie!

wij hebben zelf ook gebruik gemaakt van deze actie. ook kun je elke waardebon die je hebt gehad (en nog geldig is) gebruiken voor deze actie (of elke andere aankoop). dat rayban is uitgesloten klopt niet want 1 van de brillen die wij hebben gekocht is een rayban bril.

er was wel wat fout gegaan met het toekennen van de waardebonnen bij aanschaf 1e bril. we kregen de verkeerde waardebon 1x €69 i.p.v. 2x €99) een email gezonden naar het hoofdkantoor die heeft toen de 2 juiste waardebonnen (2x €99) per post verzonden met een uitvoerige excuusbrief erbij.

als je er met het filiaal niet uitkomt moet je gewoon per mail contact opnemen met het hoofdkantoor, waarschijnlijk komt alles dan nog goed..