Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wokkie1
wokkie1 - 08-05-2015 13:34:54
Geldzaken & Recht

Wie is verantwoordelijk voor schade

Hallo mavima557

het is inderdaad niet echt slim een blik verf in een rugzak te stoppen en dan al helemaal niet zonder er een plastic zakje omheen te doen, maar dat terzijde.

wellicht is het een tip om de algemene (leverings)voorwaarden van praxis erbij te zoeken en te kijken in hoeverre hier aansprakelijkheid is van consument en praxis. indien daar geen uitsluitsel over staat kun je je nog wenden tot hun bureau verkoop ondersteuning, adres; praxis, t.a.v. afdeling bvo, postbus 268, 1110 ag diemen. wellicht willen die coulance tonen en e.e.a. vergoeden.

ik begrijp best dat je normaliter niet de voorwaarden van een bouwmarkt gaat doornemen alvorens een blik verf te kopen maar zij kunnen zich wel daar op beroepen. ik denk dat je zonder bewijs van schuld weinig kans maakt en de praxis eigenlijk al coulant is geweest om gratis een nieuw blik verf te geven, maar je weet nooit.