Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
molinda - 28-06-2015 22:02:06
Auto & Vervoer

Mijn ervaring met ikwilvanmijnautoaf

[quote=service iwvmaa schreef op maandag 4 aug 2014, 17:13]beste brendavi,

bedankt voor je bericht.
het spijt ons te moeten horen dat je je niet prettig voelt over de verkoop van je auto via ikwilvanmijnautoaf.nl. wanneer je de auto plaats op ikwilvanmijnautoaf.nl is dat geheel kosteloos en vrijblijvend. wel is het zo dat wanneer je akkoord gaat met het bod dat je krijgt, er een bindende overeenkomst ontstaat. de verkoper wordt op dat moment geacht de auto te leveren en de koper wordt geacht de afgesproken prijs te betalen. natuurlijk mag de koper wel controleren of de auto die hij koopt voldoet aan de omschrijving die opgegeven is. komt hij er ter plekke achter dat de daadwerkelijke staat afwijkt van de omschreven staat, dan mag hij 2 dingen doen. hij kan (gemotiveerd) afzien van de koop, of hij mag de verkoper een tegenvoorstel doen om de auto voor een lagere prijs in te kopen. als hij een gewijzigd bod doet is het aan de verkoper om daar wel of niet mee akkoord te gaan. ga je daar als koper niet mee akkoord dan wordt de koop geannuleerd en zitten hier geen kosten aan! indien er in dit geval wel kosten zijn berekend verzoek ik je om je gegevens te mailen naar klantenservice@ikwilvanmijnautoaf.nl zodat we kunnen bespreken hoe we dat kunnen herstellen.
wij zijn iedere dag va n 8 uur 's morgens tot 22 uur 's avonds bereikbaar. als er een discussie ontstaat tijdens de overdracht kun je dus ook altijd even ruggespraak met ons houden.
we horen graag van je!

met vriendelijke groet
team klantenservice - ikwilvanmijnautoaf.nl
[kosten is zeer breed omschreven in deze!! dus als je omschrijving niet klopt, zoals hier word verteld, zitten er absoluut geen kosten aan verbonden, ook geen annuleringskosten van 15 %, als je het bod afwijst. want dat schrijft u hier!!! denk toch dat ik er een advocaat achter ga zetten... geloof er helemaal niks van.