Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-07-2015 16:36:08
Huishouden & Energie

Kunststof brilleglazen reinigen

Gallito schreef op maandag 3 mei 2010, 15:38: erik008 schreef op maandag 3 mei 2010, 13:36: o.a.
er is ook veel verschil in coating.
de ene coating kan niets verdragen en de andere heel veel.
bij de koop van de bril let ik altijd op de kwaliteit van de coating.
wat de juiste coating is, kan ik als leek niet zien.


ik vraag altijd van welk merk de glazen zijn, die in mijn montuur komen. ook daar kan kwaliteitverschil in zitten. degenen waarvan de coating losliet waren van hoya en van specsavers. de laatste produceert de glazen zelf en zijn dus niet van een van de bekende merken. dus glazen van deze fabrikanten wil ik nooit meer.
de meeste mensen weten niet dat je de keuze hebt uit verschillende merken brillenglazen en vragen daar dus ook niet naar.

(p.s. waarom erikoo8 een rode duim kreeg, is mij een raadsel).

voor de 2e keer laat de coating los. de 1ekeer binnen 2jaar (gekocht bij pearl) nog garantie .waren essicolor glazen(weet niet of ik het goed schrijf) nu na 2 1/2 jaar ook bij pearl. hoya glazen! ben het zat ga nu naar eyeloves. misschien minder maar voor 1/4 van de prijs van pearl!