Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 19-07-2015 12:20:19
Computers & Telefonie

Onrechtmatig aangemeld bij intrum justitia door power internet

Beste berend1963,

als u zeker weet dat u geen contractuele verplichting bent aangegaan met power internet b.v. dan heeft u niets te vrezen.
het is simpel, wie eist die bewijst, dus laat ze dan maar met bewijzen komen. deel dit schriftelijk (brief of email) mede aan power internet b.v. en interum justitia.
als dit echt zo is dan zal men ook zeker geen rechtszaak aan gaan spannen om vervolgens een deurwaarder in te kunnen zetten. er zal dan geen rechter zijn die een uitspraak in uw nadeel doet als men niet kan aantonen dat u een contractuele verplichting bent aangegaan.

als u wel een contractuele verplichting bent aangegaan dan ligt het uiteraard anders. mocht dat zo zijn let dan op de incassokosten. als ik uw vraag lees dan vermoed ik dat u geen betalingsherinnering heeft gehad en dat er derhalve geen incassokosten bij u in rekening mogen worden gebracht. hier vind u meer informatie over wanneer incassokosten in rekening mogen worden gebracht, klik https://www.consuwijzer.nl/thema/incassokosten">hier.