Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-08-2015 11:18:41
Vrije tijd & Tuin

Bbq rooster schoonmaken

Bbq rooster nooit schoon maken! is mijn advies. iig nooit met zeep dasty rommel etc.

voor ons nederlanders moet alles altijd als nieuw glimmen maar als je je rooster niet schoon maakt ontstaat er een mooie zwarte anti aanbak laag zoals ook in pannen (de buyer). als je de bbq weer aan steekt leg je het 'vieze' rooster er weer op, laat hem heet worden en vervolgens haal je met een staalborstel de paar stukjes er af. deze vallen tussen de kooltjes en wat over blijft is, na een paar keer, een mooi glimmend zwart oppervlak welke ook nog eens minder aan brandt. alle bacterien zijn hierbij echt wel dood gegaan.

als je kijkt bij bbq restaurants in het buitenland zie je ook vaak een git zwart gril rooster. het scheelt verder een hoop tijd alleen de commercie kan de bbq clean spraytjes niet slijten, gepresenteerd als een waarheid waar je niet omheen kan....