Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
line - 07-09-2015 14:45:43
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Ik krijg een griezelige betalingsherinnering.mijn vriend zegt, betaal nou maar gewoon, ben je er af (geen kopzorgen). maar ik gun het ze gewoon niet.
wat moet je hier nou mee he... maar uiteindelijk zul je wel geen incassobureau achter je aan krijgen toch? alleen dreiging? of zjin er ook mensen met die ervaring? want dan wordt het wel vervelend!!

heeft u inmiddels betaald? gelieve deze herinnering dan als niet verzonden beschouwen. uw
betaling wordt nog in onze administratie verwerkt.

geachte hr/mv mevrouw achternaam,

ondanks eerder verzoek hebben we uw maandbetaling van 24,92 euro betreffende de verlenging van uw jaarkaart nog niet ontvangen. over 5 dagen heeft u 2 maanden betalingsachterstand en dient u dan 49,84 euro te voldoen.

wellicht is het u niet duidelijk waarom uw lidmaatschap is verlengd en heeft u inmiddels per mail gereageerd. lees dan onderstaande informatie:

- u heeft een kaart met een abonnement wat dient te worden opgezegd.

- u heeft bij activatie gekozen voor de kaart met een doorlopend abonnement. voordat u deze bestelling kon uitvoeren bent u uitvoerig geïnformeerd over de hierbij horende voorwaarden. hiermee bent u akkoord gegaan. hierdoor vervielen de voorwaarden van het oorspronkelijk aangeschafte product welk wellicht niet hoefde te worden opgezegd. wij hebben geen (tijdige) opzegging van u ontvangen.

reeds overgeboekte betalingen worden niet teruggestort vanwege bovenvermelde redenen.

wij verzoeken u om per omgaande de betaling van het verschuldigde bedrag van 24,92 euro te voldoen. indien wij uw betaling niet tijdig ontvangen zullen we de vordering overdragen aan ons incassobureau en gerechtsdeurwaarder van lith te eindhoven. de 'buitengerechtelijke incassokosten van 40 euro conform de wet maximering incassokosten, art. 6:96 lid 5 bw' komen dan ook voor uw rekening. bovendien wordt aanspraak gemaakt op de wettelijke rente vanaf de datum dat u in verzuim bent.