Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
haarlemmermeer - 08-09-2015 17:02:00
Voeding & Gezondheid

Kalknagels wat helpt echt?

[quote=veertje09 schreef op maandag 10 mrt 2014, 17:22]ik heb vandaag van mijn dermatoloog het advies gekregen om lamisilzalf te gaan gebruiken.

bij mij is de diagnose "kalknagel"nog moeilijk te stellen. er is een kleine verkleuring zichtbaar en de nagel zit in de hoek enigszinds los. mogelijk is dit het beginstadium van een kalknagel vandaar het advies om lamisil te gaan gebruiken.

ik behandel mijn nagel sinds 4 weken met een voetroller van chi waarvan een van de ingredienten tea tree olie is. mijn dermatoloog waarschuwde mij voor een allergie die je door het gebruik van tea tree olie kan ontwikkelen. hier stop ik dus mee.

met vriendelijke groet,

sylvialamisil hielp bij mij niet, nailner of kruidvat equivalent ook niet, tea tree olie juist wel aan mijn handen, (nog) niet aan mijn voeten. het kunnen best verschillende schimmels zijn. allergie ontwikkelen van teatree olie lijkt me een fabeltje. is daar onderzoek van? vraag het maar eens.