Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
line - 18-09-2015 11:45:02
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Whoop whoop jongens, het is gelukt!!

beste mevrouw ###,

vanuit de media heeft u in de afgelopen weken wellicht vernomen van de ontwikkelingen rondom onze hotelpassen en kaarten. de wijze waarop wij onze producten hebben aangeboden blijkt niet geheel in overeenstemming te zijn met de toepasselijke regelgeving. ook hebben wij de nodige technische problemen gehad, waardoor onze website onbereikbaar is (geweest) en waardoor ten onrechte aanmaningen zijn verstuurd.

wij bieden alle betrokkenen onze oprechte excuses aan voor deze situatie.

wel hebben wij een aantal maatregelen genomen om ons vanaf nu aan de regelgeving te houden en u als klant op correcte wijze te informeren:
- we zullen geen betalingen meer vorderen voor verlenging van de hotelpas. als u een rekening of aanmaning van ons heeft ontvangen dan hoeft u deze niet te betalen. uw pas wordt automatisch stopgezet;
- indien u wel heeft betaald én uw verlenging nu nog doorloopt, dan informeren we u dat u de verl! enging elk moment stop kunt zetten. u kunt dit doen via klantenservice@hotelpas.com.

we willen deze nare periode achter ons laten en ons richten op onze kwaliteit: het aanbieden van ongekende kortingen op hotelovernachtingen. we zijn daarom bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten waarmee we u nog beter van dienst kunnen zijn.

tot slot willen we al onze klanten danken voor het in ons gestelde vertrouwen. we hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.


met vriendelijke groet,



worldwide hotelgroup bv