Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
rudyusa - 20-09-2015 00:32:45
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

[quote=stippelslof schreef op donderdag 10 okt 2013, 22:08]ik heb op vakantieveilingen.nl een hotelpas gekocht. de tekst die bij de veiling staat is erg misleidend. ze bieden het volgende aan; met de hotel express card kun je kiezen uit meer dan 100.000 hotels in steden als antwerpen en barcelona. en dat het hele jaar door voor de helft van de prijs. bij het activeren van de code krijg je de melding; stop: met uw voucher of card kunt u niet alle hotels boeken. je moet vervolgens 15,00 euro bijbetalen om wel alle hotels te kunnen boeken. je kan niet zien welke en hoeveel hotels je nu kan boeken en als je later het alsnog wil ophogen dan kost het 99,00 euro.

vervolgens lees ik in de voorwaarde onder punt 9e en f dat je lid wordt en het lidmaatschap geldt als gesloten voor onbepaalde tijd. de kosten 299,- of zelfs 366,- per jaar. ik was toch in de veronderstelling dat ik een product kocht van 1 jaar. in de info van de veilingsite wordt nergens gesproken over een lidmaatschap.

ik vind dit toch allemaal er misleidend. ik hoor graag van anderen wat hun ervaringen zijn met dit product. heeft er iemand wel goede ervaringen?