Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 05-10-2015 12:19:35
Geldzaken & Recht

Mag h&m een tegoedbon geven bij terugbrengen van kleding ?

Ik heb een aankoop bij h&m online gedaan en die beviel niet. ik had een acceptgiro gekregen, dus nog niet betaald. u had dus wel de broek maar nog niet betaald.

toen ik de spullen terug bracht naar een winkel van h&m kon ik daar enkel een tegoedbon krijgen voor het bedrag. hoe kunt u geld terug krijgen als u nog niet heeft betaald?

nu zit ik met een tegoedkaart van h&m en moet alsnog de 50 euro online betalen voor de acceptgiro. u heeft nu een nog niet geldige tegoedkaart want u moet wil die geldig worden, eerst betalen.

h&m blij maar ik zit met de gebakken peren, 50 euro armer en nog steeds geen spijkerbroek die ik graag wil. u bent nog geen € 50 armer, want u heeft kennelijk (nog)niet betaald.

de spijkerbroek die ik wil, is wel online te koop maar daar kan ik mijn tegoed kaart niet gebruiken u heeft nu een winkeltegoed bon omdat u niet de betreffende broek naar het juiste adres heeft teruggestuurd.

mag dit zomaar? ja.