Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-10-2015 14:53:51
Computers & Telefonie

Wat te doen aan gebeld worden door onbekende nummers??

Ik neem ook nooit op bij vreemde nummers. hoogst irritant om het wel te doen en bedrijf nummer zoveel aan de telefoon te krijgen die weer wat van je wil en dan ook nog zegt ... ohhh u staat in het 'bel me niet register ..... goh wat vervelend ,misschien nog eens registreren ..... om vervolgens terug te gaan naar zijn zeurpraatje ....
laatst pakte ik dus wel een keer op omdat ik telefoon verwachte , zat ik gelijk met 1 of ander verweggistan land aan de lijn en werd me in gebrekkig engels wat gevraagd. later zag ik op mijn afschrift dat er geld betaald moest worden voor dat telefoontje ..... gelukkig viel bedrag mee omdat ik ,.zeiden ze . snel had opgehangen.
dus ik heb het weer afgeleerd... ik neem niet meer op. is het belangrijk dan sturen ze me maar mailtje ,brief of sms-je.

en af en toe krijg ik nu geirriteerde post ... wij hebben u meerdere malen proberen te bereiken maar troffen u nooit thuis .... en of ik maar even wil bellen : -) en soms doe ik dat dan : -)