Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 10-12-2015 20:21:14
Computers & Telefonie

Wat kan ik als beste kopen qua communicatie als ik in de usa verblijf?

De gsm moet geschikt zijn voor 1900 mhz band (hebben de meeste duurdere gsm's, dus even controleren) en simlockvrij zijn.
 
buiten de grote steden is er slechte of geen dekking, maar dan meestal wel weer op en rond snelwegen.
 
prepaid kaarten zijn in veel winkels en bij veel tankstations te koop, even goed opletten op de beltarieven/beltarieven goed vergelijken. die zijn tussen de 3-5 cent per minuut (bellen naar nederland). zie onder kopen in de vs:
http://www.verenigdestaten.info/reisinfo-telefoon-sim-kaarten/" target="_blank">http://www.verenigdestaten.info/reisinfo-telefoon-sim-kaarten/
u kunt via gratis wifi gratis bellen en chatten met de apps whatsapp, viber die dan op de smartphone geïnstalleerd moeten zijn en de ontvanger ook op de gsm geïnstalleerd moet hebben.
 
ik zou http://www.consumentenbond.nl/mobiele-telefoon/extra/mobiel-internet-dataverbruik/" target="_blank">klik hier ook zorgvuldig doorlezen.
 
met een laptopje kunt u gratis bellen via skype als dat erop geïnstalleerd is en de ontvangers dat ook op de pc hebben staan. u moet dan wel een koptelefoon/microfoon aanschaffen en dan op de laptop aansluiten.